Vendor: Cisco Exam Code: 200-125 Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-Cisco 200-125 dumps router. How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection? A. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# no shut B. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation ppp Main(config-if)# no shut C. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation frame-relay Main(config-if)# authentication chap Main(config-if)# no shut D. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)#encapsulation ietf Main(config-if)# no shut Correct Answer: B

QUESTION 2 Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built- in security mechanisms? A. HDLC B. PPP C. X.25 D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 3 Refer to the exhibit. The two connected ports cissp dumps on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.)A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. D. Ensure the switch has power. E. Reboot all of the devices. F. Reseat all cables. Correct Answer: BDF

QUESTION 4 A network administrator is troubleshooting the OSPF 100-105 dumps configuration of routers R1 and R2. The routers cannot establish an adjacency relationship on their common Ethernet link. The graphic shows the output of the show ip ospf interface e0 command for routers R1 and R2. Based on the information in the graphic, what is the cause of this problem? A. The OSPF area is not configured properly. B. The priority on R1 should be set higher. C. The cost on R1 should be set higher. D. The hello and dead timers are not configured properly. E. A backup designated router needs to be added to the network. F. The OSPF process ID numbers must match. Correct Answer: D

QUESTION 5 Standard industrialized protocol of etherchannel? A. LACP B. PAGP C. PRP D. REP Correct Answer: A

210-260 dumps QUESTION 6 Two features of the extended ping command? (Choose two.) A. It can send a specific number of packet B. It can send packet from specified interface of IP address C. It can resolve the destination host nameD. It can ping multiple host at the same time Correct Answer: AB

QUESTION 7 What command is used to configure a switch as authoritative NTP server? A. ntp master 3 B. ntp peer IP C. ntp server IP D. ntp source IP Correct Answer: A

QUESTION 8 Two statements about syslog loging? A. Syslog logging is disabled by default B. Messages are stored in the internal memory of device C. Messages can be erased when device reboots D. Messages are stored external to the device E. other F. other Correct Answer: AD

QUESTION 9 How to enable vlans automatically across multiple switches? A. Configure VLAN B. Confiture NTP C. Configure each VLAN D. Configure VTP Correct Answer: D

QUESTION 10 Refer to the exhibit. A network administrator is configuring an EtherChannel 300-101 dumps between SW1 and SW2. The SW1 configuration isshown. What is the correct configuration for SW2? A. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk B. interface FastEthernet 0/1 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk C. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode 640-911 dumps desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk D. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk Correct Answer: C

400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to 109.203.124.146's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

  • (none)/ws3.txt (port 80)

Bei all meiner Liebe zu Mode und Schönsein darf nicht vergessen gehen, dass es mir beim Thema >Frau 50Plus< um weitaus mehr geht, als die Kunst, sich auch in diesem Alter von seiner schönsten Seite zu zeigen. Das Leben ist nämlich nicht nur „Fashion Week“. Es geht mir auch darum, an drängenden Fragen und Problemen zu arbeiten, die die demographische Entwicklung mit sich bringt – ganz besonders für uns Frauen. Die Babyboomer Generation ist darauf schlecht vorbereitet. Oder anders gesagt: wir wissen sehr wohl, dass ein Tsunami mit der Rentnerwelle droht, wir haben aber keine Ahnung, wo sie uns hin spült, außer in die Altersarmut. Politik und Medien wollen immer noch beschwichtigen und sagen, dass von Altersarmut nur ein kleiner Teil der Bevölkerung in Deutschland betroffen sein wird. Also kaum mehr Menschen, als jetzt. Aber was hat es denn zu bedeuten, wenn aufgrund unseres Generationenvertrags 2030 rd. 53,7 Mio. Rentnerinnen und Rentner von geschätzten rd. 40 Mio. erwerbstätigen Männern und Frauen versorgt werden müssen? D.h. wenn aktuell ca. 3 Erwerbstätige für 1 Rentner aufkommen und 2030 gerade mal 1,3? Man spricht von Verlängerung der Lebensarbeitszeit und von Absenkung des Rentenniveaus auf dann 43%. Sonst hört man wenig. Die Auswirkungen auf den eigenen Finanzhaushalt rechnet scheinbar keiner aus.
Nur so viel: bei einem Nettoeinkommen vor Steuer von 3.000 EUR monatlich sind 43% nach 45 Jahren lückenloser, konstanter Einzahlungsdauer 1.290 EUR, ebenfalls vor Steuern. Kaum zu glauben, dass bis dahin die Preise für Wohnraum und Leben nicht steigen und es für alles reicht, was wir uns jetzt so leisten. Also Urlaub, einen Wagen, Essen, Trinken, Gesundheit, Schönheit, Hobbies, um nur einige der Lebens-Kosten zu nennen.
Es zu wissen (die Mathematik macht’s möglich und Berechnungen existieren) und nichts wirklich Nachhaltiges zu unternehmen ist nach meinem Verständnis für gesellschaftliche Verantwortung, die unsere Politiker – auch Volksvertreter genannt – ja wohl tragen, im Grunde grob fahrlässig. Wer als Privatperson so handelt, muss sich im Schadenfall eine Reihe von bedeutenden Fragen gefallen lassen. So zum Beispiel, in welchem Maß es an der nötigen Sorgfalt oder auch an der Einschätzung der Tragweite eigenen Handels gemangelt hat. Eine Versicherung muss dann nicht zwingend für den entstandenen Schaden aufkommen. In der Politik und bei den Großen der Wirtschaft ist es anders.
Der Bundesverband Initiative 50Plus ist eine unabhängige Interessenvertretung, die es sich seit Jahren zur Aufgabe gemacht hat, sich endlich diesen und vielen anderen verdrängten Problemen zu stellen. Dabei geht der Verband über das >aufmerksam machen< hinaus und entwickelt Lösungsansätze und -strategien. Es ist mir ein wichtiges Anliegen, diesen Wandel aktiv mitzugestalten und viele Menschen davon zu überzeugen, dass wir uns dringend um die demographischen Probleme dieser Zeit kümmern müssen. Als Botschafterin möchte ich meine Fähigkeiten und Möglichkeiten einbringen, um an einem gesunden Wandel aktiv mitzuarbeiten – ganz ohne Macht- oder Parteiinteressen. Einfach weil es mir ein Anliegen ist, mit für ein besseres „Morgen“ zu sorgen.

Auf meinem Blog bleibt es modisch, schön und lebensfroh. Dennoch ist es mir wichtig, meinem Engagement für uns Frauen im >topage< einen Post zu widmen und die Ernennung zur Botschafterin ist ein wunderbarer Anlass dazu. Wer mag, kann meine Aktivitäten und Publikationen auf den Seiten des Bundesverbandes Initiative 50Plus und Bestzeit Plus weiterverfolgen. Das online Magazin berichtet über alle Fakten und Trends i. S. Bundesverband Initiative 50Plus, Demografie und Generation 50Plus.
Es liegt mir am Herzen, in diesem Rahmen auch zwei Menschen danke zu sagen. Herrn Friedrich VI. Orth zu Marburg (Präsident) für den Kontakt zum Bundesverband und Herrn Uwe-Matthias Müller, Vorstand und Gründer des Bundesverbands Initiative 50Plus, für die Möglichkeit des Mitwirkens und seinen unermüdlichen Einsatz für uns.

Altersarmut
Ist das für viele die Dusche 2030?

Foto: Thorsten Zott
Foto im Beitragsbild: Beatrix von Winterfeldt-Heuser

Author

1 Comment

  1. Pingback: Bundesverband Initiative 50Plus: Topagemodel Renate Zott neue Botschafterin 50Plus - Bestzeit Plus

Write A Comment

Vendor: Cisco Exam Code: 300-101 Exam Name: Implementing Cisco 70-742 dumps IP Routing (ROUTE v2.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive a DHCP address from 400-201 dumps the DHCP server. Consider the following output: hostname RouterB ! interface fastethernet 0/0 ip address 172.31.1.1 255.255.255.0 interface serial 0/0 ip address 10.1.1.1 255.255.255.252 ! ip route 172.16.1.0 255.255.255.0 10.1.1.2 Which configuration is required on the Router B fastethernet 0/0 port in order to 70-743 dumps allow the DHCP client to successfully receive an IP address from the DHCP server? A. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.2 B. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.1 C. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.31.1.1 D. RouterB(config-if)# ip helper-address 255.255.255.255 Correct Answer: A

QUESTION 2 Which option is invalid when configuring Unicast 300-101 dumps Reverse Path Forwarding? A. allow self ping to router B. allow default route C. allow based on ACL match D. source reachable via both Correct Answer: D

QUESTION 3 Which traffic characteristic is the 70-761 dumps reason that UDP traffic that carries voice and video is assigned to the queue only on a link that is at least 768 kbps? A. typically is not fragmented B. typically is fragmented C. causes windowing D. causes excessive delays for video trafficCorrect Answer: A

QUESTION 4 Refer to the following configuration 70-764 dumps command. router(config)# ip nat inside source static tcp 172.16.10.8 8080 172.16.10.8 80 Which statement about the command is true? A. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:80 is translated to 172.16.10.8:8080. B. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:8080 is translated to 172.16.10.8:80. C. The router accepts only a TCP connection from port 8080 and port 80 on IP address 172.16.10.8 D. Any packet that is received in the inside 70-767 dumps interface with a source IP address of 172.16.10.8 is redirected to port 8080 or port 80. Correct Answer: A

QUESTION 5 What type of IPv6 packet will indicate traffic from single host and single node? A. multicast B. unicast C. broadcast D. anycast Correct Answer: B

QUESTION 6 A network engineer receives reports about poor voice quality 70-765 dumps issues at a remote site. The network engineer does a packet capture and sees out-of-order packets being delivered. Which option can cause the VOIP quality to suffer? A. traffic over backup redundant links B. misconfigured voice vlan C. speed duplex link issues D. load balancing over redundant links Correct Answer: D

QUESTION 7 Which three IP SLA performance metrics can you 70-740 dumps use to monitor enterprise-class networks? (Choose three.) A. Packet loss B. Delay C. bandwidth D. Connectivity E. Reliability F. traps Correct Answer: ABD

QUESTION 8 What is the administrative distance for EBGP? A. 200 B. 30C. 70 D. 20 Correct Answer: D

QUESTION 9 A network engineer is configuring the router 70-357 dumps for NetFlow data exporting. What is required in order for NDE to begin exporting data? A. Source B. Flow mask C. Destination D. Interface type E. Traffic type F. NetFlow version Correct Answer: C

QUESTION 10 A network administrator creates a static route that points directly to a multi-access interface, instead of the next-hop IP address. The administrator notices that Cisco 70-773 dumps Express Forwarding ARP requests are being sent to all destinations. Which issue might this configuration create? A. Low bandwidth usage B. High memory usage C. Cisco Express Forwarding routing loop D. High bandwidth usage E. IP route interference Correct Answer: C

QUESTION 11 Your company uses Voice over IP (VoIP). The system sends UDP datagrams containing the voice data between communicating hosts. When areas of the network become busy, some of the datagrams arrive at their destination out of order. What happens when this occurs? A. UDP will send an ICMP Information request message to the source host. B. UDP will pass the information in the datagrams up to the 70-774 dumps next OSI layer in the order in which they arrive. C. UDP will drop the datagrams that arrive out of order. D. UDP will use the sequence numbers in the datagram headers to reassemble the data into the ... Correct Answer: B

QUESTION 12 Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.) A. An IPv6 address is 128 bits long. B. An IPv6 header is 20 bits long. C. An IPv6 header contains the next header field. D. An IPv6 header contains the protocol 70-775 dumps field. E. IPv6 routers send RA messages. F. An IPv6 header contains the header checksum field. Correct Answer: ACE QUESTION 13Which statement is true about IPv6? A. Only one IPv6 address is assigned per node B. Only one IPv6 address can be assigned to each interface. C. Each host can autoconfigure its address without the aid of a DHCP server. D. IPv6 hosts use anycast addresses to assign IP addresses to interfaces Correct Answer: C

QUESTION 14 How is authentication handled with 210-250 dumps OSPFv3? A. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by SHA-1 authentication. B. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by MD5 authentication C. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by IPv6 IPsec D. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by IPv4 IPsec Correct Answer: C

QUESTION 15 You have implemented mutual route redistribution between OSPF and EIGRP on a border router. When checking the routing table on one of the OSPF routers within the OSPF routing domain, you are seeing some, but not all of the expected routes. Which two things should you verify to troubleshoot this problem? (Choose two.) A. The border router is using a proper 210-255 dumps seed metric for OSPF. B. The border router is using a proper seed metric for EIGRP. C. The administrative distance is set for OSPF and EIGRP D. The missing EIGRP routes are present in the routing table of the border router E. The subnet keyword on the border router in the redistribute EIGRP command Correct Answer: D

QUESTION 16 Refer to the exhibit. Which three statements accurately describe the result of 200-150 dumps applying the exhibited route map? (Choose three.)A. The map prohibits the redistribution of all type 2 external OSPF routes with tag 6 set. B. The map prohibits the redistribution of all type 2 external OSPF routes. C. The map redistributes into EIGRP all routes that match the pfx prefix list and the five metric values 40000, 1000, 255, 1, and 1500. D. The map prohibits the redistribution of all external OSPF routes with tag 6 set E. All routes that do no match clauses 10 and 20 of the route map are redistributed with their tags set to 8. F. The map permits the redistribution of all type 1 external OSPF routes. Correct Answer: AEF

QUESTION 17 Which two statements are true 200-155 pdf about 6to4 tunnels? (Choose two.) A. In a 6to4 tunnel, the first two bytes of the IPv6 address will be 0x2002 and the next four bytes will be the hexadecimal equivalent of the IPv4 address B. In a 6to4 tunnel, the first two bytes of the IPv6 address will be locally derived and the next two bytes will be the hexadecimal equivalent of the IPv4 address. C. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would be converted to the 2002:c0a8:6301::/48 IPv6 address. D. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would be converted to the 2002:c0a8:6301::/16 IPv6 address. E. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would 300-160 dumps be converted to the 2002:1315:4463:1::/64 IPv6 address. Correct Answer: AC

QUESTION 18 Which command configures a PPPoE client and specifies dial-on-demand routing functionality? A. pppoe-client dial-pool-number B. PPPoE enable C. interface dialer 1 D. encapsulation PPP Correct Answer: A

QUESTION 19 A network engineer implemented Cisco EVN. Which feature 300-165 dumps implements shared services support? A. edge interfacing B. tunnel feedback C. route replication D. route redistribution Correct Answer: C