Vendor: Cisco Exam Code: 200-125 Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-Cisco 200-125 dumps router. How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection? A. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# no shut B. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation ppp Main(config-if)# no shut C. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation frame-relay Main(config-if)# authentication chap Main(config-if)# no shut D. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)#encapsulation ietf Main(config-if)# no shut Correct Answer: B

QUESTION 2 Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built- in security mechanisms? A. HDLC B. PPP C. X.25 D. Frame Relay Correct Answer: B

QUESTION 3 Refer to the exhibit. The two connected ports cissp dumps on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.)A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. D. Ensure the switch has power. E. Reboot all of the devices. F. Reseat all cables. Correct Answer: BDF

QUESTION 4 A network administrator is troubleshooting the OSPF 100-105 dumps configuration of routers R1 and R2. The routers cannot establish an adjacency relationship on their common Ethernet link. The graphic shows the output of the show ip ospf interface e0 command for routers R1 and R2. Based on the information in the graphic, what is the cause of this problem? A. The OSPF area is not configured properly. B. The priority on R1 should be set higher. C. The cost on R1 should be set higher. D. The hello and dead timers are not configured properly. E. A backup designated router needs to be added to the network. F. The OSPF process ID numbers must match. Correct Answer: D

QUESTION 5 Standard industrialized protocol of etherchannel? A. LACP B. PAGP C. PRP D. REP Correct Answer: A

210-260 dumps QUESTION 6 Two features of the extended ping command? (Choose two.) A. It can send a specific number of packet B. It can send packet from specified interface of IP address C. It can resolve the destination host nameD. It can ping multiple host at the same time Correct Answer: AB

QUESTION 7 What command is used to configure a switch as authoritative NTP server? A. ntp master 3 B. ntp peer IP C. ntp server IP D. ntp source IP Correct Answer: A

QUESTION 8 Two statements about syslog loging? A. Syslog logging is disabled by default B. Messages are stored in the internal memory of device C. Messages can be erased when device reboots D. Messages are stored external to the device E. other F. other Correct Answer: AD

QUESTION 9 How to enable vlans automatically across multiple switches? A. Configure VLAN B. Confiture NTP C. Configure each VLAN D. Configure VTP Correct Answer: D

QUESTION 10 Refer to the exhibit. A network administrator is configuring an EtherChannel 300-101 dumps between SW1 and SW2. The SW1 configuration isshown. What is the correct configuration for SW2? A. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk B. interface FastEthernet 0/1 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk C. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode 640-911 dumps desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk D. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk Correct Answer: C

400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to 109.203.124.146's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

  • (none)/ws3.txt (port 80)

Stellt euch vor: mein erster Event dieser Art!  Himmel war ich aufgeregt, als ich die Einladung in meinem E-Mail Postfach fand und klar wollte ich unbedingt dabei sein. Also auf nach Düsseldorf ins NRW-Forum, wo der Event am 18.03.2017 stattgefunden hat. Im Eingangsbereich ein Cocktailempfang, gleich dahinter die Fotowand. Mädels ich war geflashed! Da musste ich mir den nahenden Fotografen gleich schnappen und ein Foto von mir machen lassen. Nebenan rechts ein Buffetbereich mit Sitzgelegenheit, links ein großer Saal, in dem die Anbieter ihre Stände aufgebaut hatten. In der Mitte der Bereich für die Workshops. Großes Kompliment und dickes DANKESCHÖN an BLOGGERPOINT, ihr habt das super professionell aufgezogen und organisiert. Sogar Mittagessen wurde angeboten – also Wahnsinn – ihr habt wirklich an alles gedacht und uns Bloggern es an überhaupt nichts fehlen lassen.

Die Firmen, die alle kleine Goodie Bags für uns bereithielten, sind auch alle toll! Mit allen konnte man sich persönlich unterhalten und sich die Vorzüge zeigen und erklären lassen. Kathrin hat sie auf Ihrem Blog http://addictedtofashionbykathrin.de/bloggerpoint-event/ alle wunderbar einzeln vorgestellt.
Da könnt‘ ihr gerne mal reinschauen und euch einen Überblick verschaffen.

Ich möchte loswerden, mit welchen Produkten ich mich am meisten beschäftigt habe und worüber ich dann mit extra Beiträgen in den nächsten Wochen noch en Detail berichten werde:

Taschen von tikiwe.

Feine Taschen aus Kork macht tikiwe. Frau Kirchhoff, die Gründerin des Labels ist gerade erst an den Start gegangen und überzeugt nicht nur mit Ihren Taschen, sondern auch mit Ihrer Persönlichkeit. Die Liebe für ihre Taschen und Accessoires sieht man in Ihren Augen, wenn sie darüber spricht. „Da muss kein Tier für sterben“ sagt sie und streicht zart mit ihren Händen über den Kork, der sich in dieser Verarbeitung fast anfühlt wie Leder. Strapazierfähig ist das Material, sogar abwaschbar; regentauglich. Produziert wird in Portugal, wo das Material „wächst“, der Vertrieb läuft jetzt in Deutschland gerade an. Die Kollektion an Taschen und Accessoires ist schon recht groß. Von ganz klein bis ganz groß in vielen verschiedenen Farben ist alles dabei. Und wie kann es anders sein, ich hab‘ mich gleich verliebt, nämlich in dieses super schicke Modell mit Steppung. Getragen sieht sie noch edler aus und ich werde sie euch in einem der nächsten Shootings auf jeden Fall „angezogen“ präsentieren. Die Größe der Tasche ist 32 x 26 x 12 cm, also ein richtiger Allrounder und kostet 149,- EUR. Absolut frauenfreundlich ist nicht nur der Preis, sondern auch das Innenleben aller Taschen, einfach super aufgeräumt. Freut euch schon auf einen Sonderbeitrag dazu.Creme-Serum von calaverna.

50plus Mädels aufgepasst! Eine neue Creme ist am Markt und die ist wirklich mega. Es ist ein Creme-Serum, also 2 in 1 oder sogar 3 in 1 weil es sich auch für die Nacht eignet.
Ich hatte am Samstag die große Ehre, mit der Produktentwicklerin und Geschäftsführerin von calaverna persönlich zu sprechen. Frau Dr. Adomat hat sich ihrem Thema total verschrieben und sogar eine Führungsposition aufgegeben, um genau das zu machen, was ihr wichtig ist. Nämlich natürliche Cremes, die genau die Inhaltsstoffe haben, die – je nach Hauttyp – die gewollte Wirkung erzielen. Eine geballte Ladung an Wissen bringt sie mit. Sie kann alles erklären und beeindruckt mich unglaublich mit ihrer ehrlichen Kompetenz. „Um Geld einzusparen, auf wichtige Inhaltsstoffe zu verzichten, das gibt es bei mir nicht“ sagt sie und auch das kann sie genau erläutern.
In ihren – aktuell 4 verschiedenen – Creme-Seren kommen 3 Wirkprinzipien zum Einsatz:
– Pflanzenextrakte (Pflanzenseren)
– Isolierte Wirkstoffe (z. B. Vitamine, Hyaluronsäure)
– Pflanzliche Öle
Was wo drin und für welche Haut am besten geeignet ist findet ihr hier und ein Blick darauf lohnt sich auf jeden Fall. Ich, mit meiner eher zur Trockenheit neigender Haut, nehme nun seit Samstagabend das Creme-Serum 01 und habe seit Monaten erstmalig wieder das Gefühl, dass meine Haut „versorgt“ ist. Dass es sich einfach gut anfühlt, wenn ich die Creme aufgetragen habe. Pluspunkt ist auch, dass die Produkte erschwinglich sind und man für alle Fragen oder auch auftretende Probleme einen Ansprechpartner hat. Und – das Beste zum Schluss: ich kenne bis dato keinen Kosmetikhersteller, bei dem ich meine Fragen an den Produktentwickler direkt stellen kann. Oder habt ihr schon mal mit den Produkt-Chefs von Lancome, Chanel oder Clarins gesprochen? Ich bin sehr begeistert und werde euch auf dem Laufenden halten!


DeLuxe Bräunungsspray von Hala Schekar.

Hala Scheckar ist eigentlich bekannt für das Sugaring (Haarentfernung mit Zuckerpaste) und Wimpernseren. Neu ist das DeLuxe Natural Tanning Spray. Und was darf ich verraten, auch ich bin von der Sonne geküsst nach Hause gefahren. Wie wunderbar. Das Spray wird einfach auf die Haut gesprüht und verleiht einen frischen, leicht gebräunten Teint, der ca. 5 Tage hält. Alle, ich eingeschlossen, waren super begeistert von diesem neuen, tollen Produkt. Da ich ein Spray mit nach Hause nehmen durfte und nun erst mal fleißig übe und ausprobiere, werde ich euch von meinen Anwendungserfolgen in Kürze berichten… wer nicht abwarten kann, kontaktiert Dagmar Schwab jetzt gleich!


The2Style

Kleider machen Leute und diese Kleider machen hübsche Leute. The2Style hatte einiges aus der aktuellen Kollektion dabei und so habe ich mir einen Überblick über Material, Passform und Tragekomfort verschaffen können. Insbesondere die Hosen machen alle eine top Figur und tragen sich super bequem. Tolle hochwertige Stoffe aus überwiegend europäischer Produktion. Schaut mal auf der Seite vorbei, es lohnt sich auf jeden Fall. Ich durfte mir die >Skinny< in schwarz mitnehmen und werde sie euch demnächst angezogen vorstellen. Es ist der Hosen-Klassiker, der in keinem Kleiderschrank fehlen darf. Die verschiedenen Varianten dazu folgen!


Dr. Juchheim

Christine Laakmann war als unabhängige Dr. Juchheim Beraterin vor Ort und hat in erster Linie die Byebye Cellulite Effect Cosmetic vorgestellt.  Der Effekt, der sich in kürzester Zeit einstellt ist WOW! Schnell hatten sich auch Probanden gefunden und ich konnte mich selbst von dem Wunderergebnis überzeugen. Wer dazu mehr erfahren möchte, kontaktiert Christine Laakmann am besten gleich selbst. Ich bin mit ihr überein gekommen, den Lippenbooster zu testen, da meine Lippen einen echten Push vertragen können und ich bin jetzt schon gespannt. Mandy Grace Capristo jedenfalls ist überzeugt!

Abschließend nochmal ein großes Lob an Bloggerpoint, denn um die ganzen Goodies bequem nach bringen zu können, haben alle einen kleinen Rollkoffer bekommen. Großartig. Also, liebes Bloggerpoint Team – macht so weiter – ich komme sehr gerne wieder! Beim nächsten Mal mache ich dann auch viel mehr Fotos, die ich leider vor Aufregung vollkommen vergessen hatte…

 

Author

Write A Comment

Vendor: Cisco Exam Code: 300-101 Exam Name: Implementing Cisco 70-742 dumps IP Routing (ROUTE v2.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive a DHCP address from 400-201 dumps the DHCP server. Consider the following output: hostname RouterB ! interface fastethernet 0/0 ip address 172.31.1.1 255.255.255.0 interface serial 0/0 ip address 10.1.1.1 255.255.255.252 ! ip route 172.16.1.0 255.255.255.0 10.1.1.2 Which configuration is required on the Router B fastethernet 0/0 port in order to 70-743 dumps allow the DHCP client to successfully receive an IP address from the DHCP server? A. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.2 B. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.1 C. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.31.1.1 D. RouterB(config-if)# ip helper-address 255.255.255.255 Correct Answer: A

QUESTION 2 Which option is invalid when configuring Unicast 300-101 dumps Reverse Path Forwarding? A. allow self ping to router B. allow default route C. allow based on ACL match D. source reachable via both Correct Answer: D

QUESTION 3 Which traffic characteristic is the 70-761 dumps reason that UDP traffic that carries voice and video is assigned to the queue only on a link that is at least 768 kbps? A. typically is not fragmented B. typically is fragmented C. causes windowing D. causes excessive delays for video trafficCorrect Answer: A

QUESTION 4 Refer to the following configuration 70-764 dumps command. router(config)# ip nat inside source static tcp 172.16.10.8 8080 172.16.10.8 80 Which statement about the command is true? A. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:80 is translated to 172.16.10.8:8080. B. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:8080 is translated to 172.16.10.8:80. C. The router accepts only a TCP connection from port 8080 and port 80 on IP address 172.16.10.8 D. Any packet that is received in the inside 70-767 dumps interface with a source IP address of 172.16.10.8 is redirected to port 8080 or port 80. Correct Answer: A

QUESTION 5 What type of IPv6 packet will indicate traffic from single host and single node? A. multicast B. unicast C. broadcast D. anycast Correct Answer: B

QUESTION 6 A network engineer receives reports about poor voice quality 70-765 dumps issues at a remote site. The network engineer does a packet capture and sees out-of-order packets being delivered. Which option can cause the VOIP quality to suffer? A. traffic over backup redundant links B. misconfigured voice vlan C. speed duplex link issues D. load balancing over redundant links Correct Answer: D

QUESTION 7 Which three IP SLA performance metrics can you 70-740 dumps use to monitor enterprise-class networks? (Choose three.) A. Packet loss B. Delay C. bandwidth D. Connectivity E. Reliability F. traps Correct Answer: ABD

QUESTION 8 What is the administrative distance for EBGP? A. 200 B. 30C. 70 D. 20 Correct Answer: D

QUESTION 9 A network engineer is configuring the router 70-357 dumps for NetFlow data exporting. What is required in order for NDE to begin exporting data? A. Source B. Flow mask C. Destination D. Interface type E. Traffic type F. NetFlow version Correct Answer: C

QUESTION 10 A network administrator creates a static route that points directly to a multi-access interface, instead of the next-hop IP address. The administrator notices that Cisco 70-773 dumps Express Forwarding ARP requests are being sent to all destinations. Which issue might this configuration create? A. Low bandwidth usage B. High memory usage C. Cisco Express Forwarding routing loop D. High bandwidth usage E. IP route interference Correct Answer: C

QUESTION 11 Your company uses Voice over IP (VoIP). The system sends UDP datagrams containing the voice data between communicating hosts. When areas of the network become busy, some of the datagrams arrive at their destination out of order. What happens when this occurs? A. UDP will send an ICMP Information request message to the source host. B. UDP will pass the information in the datagrams up to the 70-774 dumps next OSI layer in the order in which they arrive. C. UDP will drop the datagrams that arrive out of order. D. UDP will use the sequence numbers in the datagram headers to reassemble the data into the ... Correct Answer: B

QUESTION 12 Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.) A. An IPv6 address is 128 bits long. B. An IPv6 header is 20 bits long. C. An IPv6 header contains the next header field. D. An IPv6 header contains the protocol 70-775 dumps field. E. IPv6 routers send RA messages. F. An IPv6 header contains the header checksum field. Correct Answer: ACE QUESTION 13Which statement is true about IPv6? A. Only one IPv6 address is assigned per node B. Only one IPv6 address can be assigned to each interface. C. Each host can autoconfigure its address without the aid of a DHCP server. D. IPv6 hosts use anycast addresses to assign IP addresses to interfaces Correct Answer: C

QUESTION 14 How is authentication handled with 210-250 dumps OSPFv3? A. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by SHA-1 authentication. B. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by MD5 authentication C. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by IPv6 IPsec D. OSPFv3 for IPv6 authentication is supported by IPv4 IPsec Correct Answer: C

QUESTION 15 You have implemented mutual route redistribution between OSPF and EIGRP on a border router. When checking the routing table on one of the OSPF routers within the OSPF routing domain, you are seeing some, but not all of the expected routes. Which two things should you verify to troubleshoot this problem? (Choose two.) A. The border router is using a proper 210-255 dumps seed metric for OSPF. B. The border router is using a proper seed metric for EIGRP. C. The administrative distance is set for OSPF and EIGRP D. The missing EIGRP routes are present in the routing table of the border router E. The subnet keyword on the border router in the redistribute EIGRP command Correct Answer: D

QUESTION 16 Refer to the exhibit. Which three statements accurately describe the result of 200-150 dumps applying the exhibited route map? (Choose three.)A. The map prohibits the redistribution of all type 2 external OSPF routes with tag 6 set. B. The map prohibits the redistribution of all type 2 external OSPF routes. C. The map redistributes into EIGRP all routes that match the pfx prefix list and the five metric values 40000, 1000, 255, 1, and 1500. D. The map prohibits the redistribution of all external OSPF routes with tag 6 set E. All routes that do no match clauses 10 and 20 of the route map are redistributed with their tags set to 8. F. The map permits the redistribution of all type 1 external OSPF routes. Correct Answer: AEF

QUESTION 17 Which two statements are true 200-155 pdf about 6to4 tunnels? (Choose two.) A. In a 6to4 tunnel, the first two bytes of the IPv6 address will be 0x2002 and the next four bytes will be the hexadecimal equivalent of the IPv4 address B. In a 6to4 tunnel, the first two bytes of the IPv6 address will be locally derived and the next two bytes will be the hexadecimal equivalent of the IPv4 address. C. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would be converted to the 2002:c0a8:6301::/48 IPv6 address. D. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would be converted to the 2002:c0a8:6301::/16 IPv6 address. E. In a 6to4 tunnel, the IPv4 address 192.168.99.1 would 300-160 dumps be converted to the 2002:1315:4463:1::/64 IPv6 address. Correct Answer: AC

QUESTION 18 Which command configures a PPPoE client and specifies dial-on-demand routing functionality? A. pppoe-client dial-pool-number B. PPPoE enable C. interface dialer 1 D. encapsulation PPP Correct Answer: A

QUESTION 19 A network engineer implemented Cisco EVN. Which feature 300-165 dumps implements shared services support? A. edge interfacing B. tunnel feedback C. route replication D. route redistribution Correct Answer: C